2012. január 26., csütörtök

Logikai feladatok 4.

A maffia
Egy férfi a maffia elől menekül. Napok óta autózik, de végül úgy elfárad, hogy megszáll egy elhagyatott kisvárosi motelben. A szobájában éppen kipakolja a csomagját, amikor kopognak az ajtón, és egy férfi nyit be. Mikor megpillantja emberünket, akövetkezőket mondja:
"Elnézést! Azt hittem az én szobám."
Ezek után becsukja maga mögött az ajtót és távozik. A menekülő egy pillanatra megáll, majd elkezdi visszadobálni holmiját a bőröndbe. Rájött, hogy a maffia megtalálta.
Vajon miből sejtette meg?

Az ember nem szokott kopogni a saját szobájának ajtaján, ebből jött rá  a menekülő, hogy megtalálták és csak ellenőrizni akarták, hogy valóban ő van-e a szobában.

1 megjegyzés:

  1. Citizen Eco Drive Titanium Watch 2 HD - Tioga - Tioga
    Toshioga Tour. Toshioga Tour. titanium dive knife Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. is titanium lighter than aluminum Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga 피망 바카라 Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. titanium band rings Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga Tour. Toshioga titanium wallet Tour.

    VálaszTörlés